Glasbewassing

SF Schoonmaakspecialisten bied u professionele glasbewassing door betrouwbare en ervaren glazenwassers. Wij werken uitsluitend met de beste schoonmaakmiddelen en zorgen voor een streeploos resultaat.

Veelal doen wij glasbewassing op de traditionele manier. Dit wil zeggen dat wij met behulp van ladders, raamwissers en andere materialen uw ramen streeploos schoonmaken. Dat wij ook uw kozijnen meenemen is voor ons vanzelfsprekend. Gewoon De Beste Service!

Wij vinden het belangrijk ons te onderscheiden binnen de branche en de klant optimaal te bedienen. Daarom sturen wij altijd 1 werkdag van te voren de klant een bericht dat wij langs komen. Op deze manier kan de klant rekening houden met eventuele horren, zonweringen en zonneschermen.

Vanaf prijzen glasbewassing

 

Type huis Boven en beneden
Rijtjeswoning Vanaf € 15,-
2 onder 1 kap woning Vanaf € 20,-
Vrijstaande woning Vanaf € 25,-

Bij glasbewassing nemen wij standaard de kozijnen, vensterbanken en deurposten af!

 

Glasbewassing met een Tucker Pool Systeem

Wij zijn in het bezit van een Tucker Pool Systeem. Dit is een uniek systeem voor de glasbewassing waarmee vanaf de grond, met een telescopische arm de ramen tot een hoogte van 15 meter gewassen kunnen worden.

Door de telescopische arm wordt speciaal gedemineraliseerd water gepompt, osmose water. Dankzij het gebruik van osmose water drogen uw ramen streeploos op.

De voordelen van glasbewassing met een telescoop vanaf de grond:

Geen last van ladders in uw tuin

Geen auto die in de weg staat omdat de hoogwerker eraan te pas moet komen

Geen risico voor onze medewerkers

Op bijna iedere gewenste plek bereikbaar

Milieuvriendelijk

Verdienen uw ramen een wasbeurt omdat u hoge ramen heeft of heeft u er gewoonweg geen tijd voor? Geef deze klus dan uit handen! SF helpt u graag om uw ramen en kozijnen weer te laten stralen!