Over ons

Welkom bij SF Reiniging, waar passie voor het schoonmaakvak de kern vormt van onze diensten. Onze visie en missie zijn helder: we zorgen voor een schone, representatieve en veilige omgeving die aan een vast kwaliteitsniveau beantwoordt. We werken volgens de strenge normen van ISO 9001 om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening altijd van topkwaliteit is.

We leggen de lat hoog en monitoren het schoonmaakresultaat persoonlijk, zodat u verzekerd bent van een vlekkeloze omgeving. Onze vaste pool van betrokken, ervaren medewerkers, ondersteund door een coachende stijl van leidinggevenden, zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar het schoonmaakwerk.

Waar we voor staan

SF Schoonmaakspecialisten is ontstaan uit liefde voor het schoonmaakvak. De passie is voelbaar bij al onze professionals; hun gretigheid om elk specialisme eigen te maken spat ervan af. We zijn vriendelijk en sociaal, waardoor u zich nooit ongemakkelijk zult voelen als wij bij u aan het werk zijn. Elke dag glimmen we van trots door het werk dat we verrichten.

Steffano Schopman

Eigenaar

Waar we voor gaan

Niets geeft ons meer voldoening dan het resultaat van professionele reiniging, en dit gevoel willen wij met iedereen delen. Of het nu gaat om de winst van een gezonde werkomgeving, het uitzicht door schone ramen, of de hogere opbrengst van gereinigde zonnepanelen, wij streven ernaar om deze voordelen aan u te bieden.

Om dit sprankelende gevoel te kunnen ervaren, bieden wij onze diensten flexibel en vast aan, afgestemd op uw wensen. We zijn voortdurend in gesprek met onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat onze diensten continu in ontwikkeling blijven en perfect aansluiten op uw behoeften.

Kies voor SF Reiniging en ervaar de perfecte combinatie van passie, professionaliteit en persoonlijke benadering. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

0+
Tevreden klanten
0+
Schone gevels
0%
Tevreden