Gevelreiniging door SF Schoonmaakspecialisten

Gevelreiniging is een essentieel onderdeel van het onderhoud aan uw bedrijfspand. De uitstraling van uw pand, uw visitekaartje, wordt sterk beïnvloed door de staat van de gevel. Bij SF Schoonmaakspecialisten begrijpen we dit en bieden we gespecialiseerde gevelreiniging aan om uw pand er weer stralend en representatief uit te laten zien.

Met 15 jaar ervaring en geschoold personeel zijn we experts in gevelreiniging en -onderhoud. We hebben ervaring met alle soorten gevels en vervuiling, en we zijn niet bang voor een uitdaging. Of uw gevel nu te lijden heeft onder de elementen zoals regen, wind en vorst, of vervuild is door vogels, algen en mossen, wij hebben de juiste techniek om uw gevel weer in topconditie te krijgen.

Onze Gevelreinigingsmethoden

Bij SF Schoonmaakspecialisten begrijpen we dat er verschillende typen gevels en vervuilingen zijn, die elk een andere aanpak vereisen. Daarom bieden we verschillende reinigingsmethoden aan, waaronder:

Telescopisch wassysteem

Hogedrukreiniging met onze Dibo JMB-M 500/18 TG

Zandstralen

Chemische reiniging

Preventieve Oplossingen

Zoals het gezegde luidt: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Door gevoelige en poreuze ondergronden te impregneren en te voorzien van een vuil- en vochtwerende coating, kunnen we toekomstige vervuiling voorkomen. Deze preventieve maatregelen zorgen ervoor dat uw gevel langdurig schoon en representatief blijft.

Uw Maatwerk Gevelplan

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken en een op maat gemaakt gevelplan op te stellen. Proefstukken kunnen op aanvraag worden gezet, zodat u vooraf een idee krijgt van het resultaat.

Neem Vandaag Nog Contact met Ons Op

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Bij SF Schoonmaakspecialisten staan we klaar om uw gevel weer te laten stralen, zodat uw bedrijfspand een visitekaartje blijft waar u trots op kunt zijn.

0+
Tevreden klanten
0+
Schone gevels
0%
Tevreden