Glasbewassing door SF Schoonmaakspecialisten

Welkom bij SF Schoonmaakspecialisten, waar we u professionele glasbewassing bieden door betrouwbare en ervaren glazenwassers. Wij werken uitsluitend met de beste schoonmaakmiddelen en garanderen een streeploos resultaat.

Traditionele Glasbewassing

Onze glasbewassing wordt veelal op de traditionele manier uitgevoerd. Dit betekent dat wij met behulp van ladders, raamwissers en andere materialen uw ramen streeploos schoonmaken. Het schoonmaken van kozijnen is voor ons vanzelfsprekend – gewoon de beste service!

Uw Comfort, Onze Prioriteit

Wij onderscheiden ons binnen de branche door onze klantgerichte aanpak. Daarom sturen wij altijd een bericht 1 werkdag van tevoren, zodat u rekening kunt houden met eventuele horren, zonweringen en zonneschermen. Op deze manier kunt u zich voorbereiden op onze komst en zorgen wij voor een naadloze ervaring.

Vanaf Prijzen Glasbewassing

Type huis Boven en beneden
Rijtjeswoning Vanaf € 15,-
2 onder 1 kap woning Vanaf € 20,-
Vrijstaande woning Vanaf € 25,-

Bij glasbewassing nemen wij standaard de kozijnen, vensterbanken en deurposten af!

Glasbewassing met een Tucker Pool Systeem

Wij beschikken over een Tucker Pool Systeem, een uniek systeem waarmee vanaf de grond, met een telescopische arm, ramen tot een hoogte van 15 meter gewassen kunnen worden. Dit systeem maakt gebruik van gedemineraliseerd water, ook wel osmose water genoemd, dat zorgt voor streeploze opdroging van uw ramen.

Voordelen van Glasbewassing met een Tucker Pool Systeem:

  • Geen last van ladders in uw tuin
  • Geen obstakels door auto’s die in de weg staan
  • Geen risico voor onze medewerkers
  • Bereikbaar op bijna elke gewenste plek
  • Milieuvriendelijk

Of u nu hoge ramen heeft die een wasbeurt verdienen of simpelweg geen tijd heeft om deze klus zelf uit te voeren, SF Schoonmaakspecialisten staat voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw ramen en kozijnen weer stralen!

Waarom Kiezen voor SF Schoonmaakspecialisten?

Kies voor SF Schoonmaakspecialisten en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, klantvriendelijkheid en innovatie. Laat ons uw ramen streeploos schoonmaken, zodat u kunt genieten van een helder uitzicht zonder zorgen.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw glasbewassing tot in de perfectie kunnen verzorgen!

0+
Tevreden klanten
0+
Schone gevels
0%
Tevreden