Professionele reiniging van uw zonnepanelen

 

 

Het hebben van zonnepanelen betekent niet dat ze onderhoudsvrij zijn. Na installatie kunnen atmosferische vervuiling, algen, bladeren en vogel uitwerpselen zich ophopen op uw panelen, wat al snel kan leiden tot een rendementsverlies van 2 tot 5%.

Bij SF Schoonmaakspecialisten bieden we een efficiënte oplossing voor dit probleem met ons telescopische was systeem. We gebruiken verwarmd gedemineraliseerd water, ook wel bekend als osmosewater. Dit is water waaruit alle mineralen zijn gefilterd, zodat er geen residu achterblijft op uw panelen. Osmosewater, bestaande uit zuurstof en waterstof, bevat meer zuurstof dan gewoon (kraan)water. Deze verhoogde zuurstofinhoud verlaagt de zuurgraad in het water, wat zorgt voor een uitstekend oplossend vermogen van vuil. Hierdoor worden de materialen van de zonnepanelen niet beschadigd, waardoor een betere kwaliteit en een hoger rendement van uw zonnepanelen wordt gerealiseerd.

We raden aan uw zonnepanelen te laten reinigen in maart, aan het begin van de lente.

Op deze manier zijn uw panelen optimaal schoon en klaar om het maximale rendement te behalen tijdens de zon rijkste maanden – mei, juni en juli.
Contacteer SF vandaag nog voor professionele reiniging van uw zonnepanelen.